Culture Camspite Rotterdam

Culture Campsite
Rotterdam

Duurzaam kamperen maar dan zonder tenten en caravans! Op Culture Campsite slaap je in één van de verschillende architectonische objecten gemaakt van upcyclede materialen en reststromen. Ze zijn kleiner dan een tiny house, spannender dan een tent en verschillen van alle glamping-accommodaties. Op het buiten terrein van De Kroon, een voormalig complex van elektrotechniek bedrijf Croonwolter & Dros,  staan 10 verschillende slaapobjecten, ontworpen door verschillende kunstenaars en gericht op de ervaring, een bijzondere overnachting. De meeste objecten zijn voor twee personen. Op de Campsite is ook onze Sleepingpod te bewonderen, een slaapobject van Studio Made By, gemaakt van gerecyclede kalverhokken.

Het buitenterrein was, voordat de Campsite neerstreek een betonnen parkeerplaats. Inmiddels is het een groene oase geworden, dat voor een groot deel te danken is aan de planten uit de moestuin de pier, die een nieuwe bestemming zochten.

Culture Campsite is een initiatief van Studio Made By, MUD Projects en Laura Abbink. Gestart in de zomer van 2019. In totaal telt de Campsite 4 camping eigenaren, Thijs Masthoff, Isis Hoos, Boris Duijenveld en Laura Abbink. Era Countour, de KROON en Stichting de Loodsen hebben hun steentje bijgedragen om dit project mogelijk te maken.

 

Open: 1 Juli 2020
Locatie: Schiehavenweg 12, 3024 ED, Rotterdam
Project: Studio Made by
i.s.m MUD projects & Laura Abbink

Informatie locatie de KROON:
www.dekroonrotterdam.nl

Alvast een overnachting boeken?
Ga naar de website van culture Campsite
Culture Camspite